GTA ۶ نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب
سرخط خبرها

«پدر پلی استیشن» به مارک زاکربرگ: متاورس به هیچ دردی نمی خورد

  • کد خبر: ۹۶۸۴۶
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۸
«پدر پلی استیشن» به مارک زاکربرگ: متاورس به هیچ دردی نمی خورد
مدیر سابق سونی که گاهی از او به عنوان «پدر پلی استیشن» نیز یاد می‌شود، در مصاحبه خود با بلومبرگ اعلام کرد که به عقیده او ارزش زیادی در متاورس وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز - متاورس قرار است شبکه‌ای مجازی باشد که در آن کاربران می‌توانند با یکدیگر و با دیگر اجزای محیط اطراف خود به تعامل بپردازند. درواقع متاورس مشابه یک اثر نقش آفرینی آنلاین است که جنبه‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی،  بازی‌های ویدیویی، تکنولوژی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده و درنهایت بلاک چین را با یکدیگر ادغام می‌کند. با گسترش متاورس، فضا‌های مجازی مختلفی ایجاد خواهند شد که در آن‌ها کاربران به جای آن که یک فرد مشاهده کننده باشند، خود با تمامی اجزای آن در مرز بین دنیای واقعی و مجازی به تعامل می‌پردازند.

برای همین است که حالا خیلی از شرکت‌های بزرگ دنیا مثل «اپل» و «سامسونگ» قرار است ازاین فناوری استفاده کنند. این یعنی سرریز سرمایه‌های بسیار و جذب شرکت‌های بزرگ دنیا به این فضا. اما «کن کوتاراگ» مخترع پلی استیشن در مصاحبه جدید خود با بلومبرگ درباره متاورس و هدست‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده صحبت کرد و به نظر می‌رسد چندان تحت تأثیر این فناوری قرار نگرفته است.

مدیر سابق سونی که گاهی از او به عنوان «پدر پلی استیشن» نیز یاد می‌شود، در مصاحبه خود با بلومبرگ اعلام کرد که به عقیده او ارزش زیادی در متاورس وجود ندارد. کوتاراگی در این مصاحبه گفت: حضور در دنیای واقعی بسیار مهم است، اما متاورس به حضور شبه واقعی در دنیای مجازی مربوط می‌شود و نمی‌توانم اهمیت این موضوع را درک کنم. آیا شما ترجیح می‌دهید تا به جای خود واقعی تان یک آواتار شسته و رفته باشید؟ [این فناوری]اساسا هیچ تفاوتی با سایت‌های گفت وگوی ناشناس ندارد.

متاورس اصطلاحی است که از داستان‌های علمی-تخیلی گرفته شده و به نسخه آینده اینترنت اشاره دارد که کاربران برای دسترسی به آن باید به فناوری‌هایی مانند هدست واقعیت مجازی یا واقعیت افزوده متوسل شوند.

کوتاراگی در ادامه توضیح می‌دهد که به عقیده او هدست‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده مرتبط با فناوری متاورس نیز چندان مورد پسند نیستند. معمار اصلی پلی استیشن در این باره بیان می‌کند: «هدست‌ها شما را از دنیای واقعی جدا می‌کند و نمی‌توان با آن موافق باشیم.» او همچنین اضافه کرد: «هدست‌ها به معنای واقعی آزاردهنده هستند.»

او در حالی نظرات خود را بیان کرد که، فیسبوک با ری برند بزرگ خود و تغییر نام به «متا» مسیر خود را به سمت فناوری‌های متاورس تغییر داده است. در همین حال، مایکروسافت، شرکت سازنده ایکس باکس و رقیب اصلی سونی در صنعت بازی، این هفته با خرید شرکت اکتیویژن توضیح داد که بر ساخت پلتفرم‌های متاورس تمرکز خواهد کرد.
از طرفی دیگر کوتاراگی تنها نام شناخته شده صنعت فناوری محسوب نمی‌شود که تردید‌های خود را نسبت به متاورس اعلام کرده است. ایلان ماسک ثروتمندترین فرد جهان نیز به نوعی اعلام کرده بود که هیچ علاقه‌ای به متاورس و Web۳ ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->